Stigle su četiri nove budžet opcije custom mehaničkih tastatura!

Evo jedne poslastice za sve ljubitelje mehaničkih tastatura, jer su u toku grupne kupovine za četiri nove Entry Level tastature! Izbor neće biti lak, jer sve četiri opcije nude zaista puno…i samo da ne bude nekih zabuna, u pitanju su DIY Kit varijante, a ne potpuno sklopljene i gotove tastature.

Velocifiretech Choice65

Izvor: Kukey Studio

Grupna kupovina ističe 10.08.2023. godine

Choice65 je, kako joj ime govori, tastatura 65% formata. Spakovana je u kućište od aluminijuma i imamo pet boja na raspolaganju: Forest Green, Royal blue, Wine Red + Black, E-White + Copper i Pink + E-white. Koristi specifičan mounting stil, koji se oslanja na dodatnu izolaciju od poron pene, koja se postavlja preko celog plate-a i funcioniše kao jedan veliki gasket.

Plate opcije: PC, Alu.

Podržava VIA softver i hotswap je. Nema wireless varijantu u ponudi.

Cena: oko 120 €

Detaljnije o njoj imate na ovom linku: https://kukey.studio/products/gb-velocifiretech-choice65-keyboard-kit?variant=45737057550628

MyKeyCLub MKC75

Izvor: MyKeyClub

Grupna kupovina traje od 05 – 31.08.2023. godine

MKC75 je tastatura 75% formata i takođe je spakovana u aluminijumsko kućište ali ima nekoliko prednosti u odnosu na Choice65. Osim većeg formata i točkića, imate i wireless varijantu ove tastature. Takođe pri build-u ove tastature možete izabrati jednu od tri mounting stil varijante: top mount, gasket mount, Plate-gasket mount. Što se boja tiče, postoji 17 varijanti između kojih možemo birati…

Plate opcije: PC, POM, FR4, Alu, Alu Half-plate, FR4 Half-plate.

Ima VIA podršku za žičnu variajntu.

Cena: oko 85 €

Detaljnije o njoj imate na ovom linku: https://www.mykeyclub.com/pages/mkc75-preorder-page

QwertyKeys Neo65

Izvor: QwertyKeys

Grupna kupovina traje do prve polovine avgusta 2023. godine

QwertyKeys je izbacio još jednu 65% tastaturu i to ubedljivo najeftiniju u njihovoj ponudi. Neo65 nikako ne zaostaje u kvalitetu. Jednostavnog je dizajna i ima alu kućište. Podržava Gasket mount i gummy O-ring mount. Što se boja tiče, postoji 9 varijanti između kojih možemo birati. Za dostavu za Evropu treba pratiti sajtove: protoTypist i CandyKeys.

Plate opcije: PC, POM, FR4, Alu, Carbon Fiber

Početna cena: oko 72 €

Detaljnije o njoj imate na ovom linku: https://qwertykeys.notion.site/Neo-65-6c8ae7895ec442dea809057c3dc5e113

TKD Cycle7

Grupna kupovina traje do 22.08.2023.

Izvor: ClickClack

Ova tastatura poseduje malo drugačiji, 70% format. Ako se pitate kakav je to format, to je TKL format bez Fn reda. Cycle7 je i najskuplja na listi, verovatno zato što nudi najbolju završnu obradu u odnosu na ostale tastature sa ove liste, ako je verovati tech tuber-ima, koji su imali prilike da je isprobaju uživo. Nastala je u saradnji dva ozbiljna imena u svetu mehaničkih tastatura, Vertex-a i Equalz-a. Preko sajta EloquentClicks možemo nabaviti ovu tastaturu za nas iz Evrope. Podržava Gasket mount i to u Gasket bean i Gasket strip varijanti. Može se nabaviti u jednoj od 12 boja.

Ima VIA podršku za žičnu variajntu.

Cena oko: 125 €

Detaljnije o njoj imate na ovom linku: https://clickclack.io/products/groupbuytkd-cycle7

Scroll to Top